Prijzen en reducties

START TICKETVERKOOP

De ticketverkoop start op zaterdag 8 juni 2024 voor Vrienden van CC Lanaken. Vanaf 9u kan je je tickets online reserveren of kom je tussen 9u en 12u naar het Vrijetijdsinfopunt. Losse tickets reserveren en inschrijven voor cursussen kan vanaf maandag 10 juni om 9u online, per mail of in het Vrijetijdsinfopunt.

VRIEND van CC Lanaken

Je wordt ‘Vriend van CC Lanaken’ wanneer je minstens drie voorstellingen uit ons aanbod kiest.
Als Vriend van CC Lanaken geniet je van tal van voordelen.
• voorrang bij start ticketverkoop
• de optie om per gekozen voorstelling 2 extra tickets te bestellen voor jongeren (-26j)
• voorrang bij het kiezen van je favoriete stoel
• voorstellingen bijboeken in de loop van het seizoen aan vriendentarief met je vouchercode 

Prijzen en reducties

• KASSA (opent 45 minuten voor de voorstelling)
• VVK: korting van 1,50 euro of 1 euro (film)
• -26 jaar: kortingen tot 50%
• VRIEND van CC Lanaken: 3 euro korting op de kassaprijs bij minimum 3 voorstellingen
• Lerarenkaart: 3 euro korting op de kassaprijs voor de meeste voorstellingen (voucher aan te vragen in het Vrijetijdsinfopunt)
• Groepen min. 10 personen: 3 euro korting op de kassaprijs voor de meeste voorstellingen
• UiTPAS-houder met kansentarief en mensen met statuut verhoogde tegemoetkoming krijgen 80% korting op de kassaprijs (tickets enkel aan te kopen in het Vrijetijdsinfopunt)

Reserveren en betalen (Ticketverkoop via Ticketmatic)

1.         Online via www.cclanaken.be
2.         T +32 89 739 85
3.         Aan de balie van het Vrijetijdsinfopunt

Na online betaling ontvang je een e-mail met de link naar je e-ticket. Dit ticket met unieke QR-code breng je mee als toegangsbewijs. Je kan je e-ticket ook downloaden op je smartphone. Tickets moeten steeds binnen twee weken na ontvangst van reservatiebevestiging betaald zijn. Na deze termijn vervalt de reservatie en worden de tickets automatisch weer vrijgegeven.

Reserveringen voor 10 personen of meer én reserveringen voor rolstoelgebruikers gebeuren enkel per mail, telefonisch of aan de balie van het Vrijetijdsinfopunt.

Terugbetaling
Tickets worden niet terugbetaald. Enkel bij annuleringen door de organisatie of mits een geldig bewijs van overmacht (doktersbewijs).

Wachtlijsten
Bij uitverkochte voorstellingen wordt een wachtlijst aangelegd. Wij contacteren je indien er plaatsen vrijkomen.

Theatercheques
Iemand verrassen? Koop een theatercheque: deze hebben een waarde van 5 euro en zijn 2 jaar geldig. De cheque kan zowel online als aan de balie gebruikt worden om tickets te reserveren.

CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Inschrijven kan online en aan de balie van het Vrijetijdsinfopunt vanaf vrijdag 16 juni om 9u. Cursusgeld dient ten laatste 14 dagen na inschrijving betaald te worden. Zo niet zal de reservatie automatisch vervallen.

Terugbetaling van cursusgeld kan enkel mits geldig bewijs van overmacht. Indien het minimum aantal deelnemers niet bereikt wordt, bestaat de mogelijkheid dat de cursus niet doorgaat. Het cursusgeld wordt in dit geval steeds terugbetaald.

UITPAS MAASLAND

UiTPAS is jouw eigen spaar- en voordelenkaart voor vrijetijdsactiviteiten. Door deel te nemen aan sport-, cultuur- en jeugdactiviteiten kan je UiTpunten sparen. Die punten kan je dan omruilen voor interessante voordelen. Je kan je UiTPAS bijvoorbeeld gebruiken voor een selectie van voorstellingen in CC Lanaken of deelname aan een cursus. Op UiT in Lanaken vind je het overzicht van alle activiteiten waarvoor je punten kan sparen, handig aangeduid met het UiTPAS-logo.

Voor wie?
De UiTPAS is persoonlijk en onbeperkt geldig. De pas kost 5 euro en kan je verkrijgen aan de balies van het Vrijetijdsinfopunt, Dienstencentrum Aan de Statie, Gemeentehuis en Bibliotheek.

KANSENTARIEF
Het gemeentebestuur wil zoveel mogelijk inwoners laten genieten van het ruime vrijetijdsaanbod. Inwoners met een beperkt inkomen kunnen daarom een UiTPAS aanschaffen aan 1 euro. Ze krijgen bovendien een fikse korting van 80% op de UiTPAS-activiteiten. Denk je in aanmerking te komen voor een kansenpas, ga dan even langs bij het Sociaal Huis.

Wil je meer weten over UiTPAS: www.lanaken.be/uitpas