Prijzen en reducties

START TICKETVERKOOP

De ticketverkoop start op zaterdag 10 juni voor Vrienden van CC Lanaken, losse tickets reserveren en inschrijven voor cursussen vanaf 16 juni.

VRIEND van CC Lanaken

Je wordt ‘Vriend van CC Lanaken’ wanneer je minstens drie voorstellingen uit ons aanbod kiest. Nieuw dit seizoen is dat ook de familievoorstellingen een vriendenprijs hebben.

Kies je minimum 3 voorstellingen uit het aanbod van de vriendenprijs dan kan je op zaterdag 10 juni 2023 vanaf 9u als ‘Vriend van CC Lanaken’ online je tickets reserveren via www.cclanaken.be. Wie wil kan ook tussen 9 en 12u terecht aan de balie van het Vrijetijdsinfopunt.

Start losse ticketverkoop
Op vrijdag 16 juni vanaf 9u start de losse ticketverkoop. Dan kan iedereen online of in het Vrijetijdsinfopunt tickets reserveren of inschrijven voor de cursussen.

Prijzen en reducties

•           KASSA (opent 45 minuten voor de voorstelling)
•           VVK: korting van 1,50 euro of 1 euro (film)
•           -26 jaar: kortingen tot 50%
•           VRIEND van CC Lanaken: 3 euro korting op de kassaprijs bij minimum 3 voorstellingen
             (uitgezonderd Alex Agnew en Urbanus)
•           Lerarenkaart: 3 euro korting op kassaprijs voor de meeste voorstellingen
             (voucher aan te vragen in het Vrijetijdsinfopunt)
•           Groepen min. 10 personen: 3 euro korting op kassaprijs voor de meeste voorstellingen
•           UiTPAS-houder met kansentarief krijgt 80% korting op kassaprijs (zie UiTPAS)
             (enkel aan te kopen in het Vrijetijdsinfopunt)

VRIEND VAN CC LANAKEN

Je kiest minimum 3 voorstellingen uit het aanbod (met uitzondering van de films) en krijgt hiervoor 3 euro korting op de kassaprijs (geen korting op de voorstellingen van Urbanus en Alex Agnew)

Als Vriend van CC Lanaken geniet je tal van voordelen:

  • voorrang bij start ticketverkoop
  • de optie om per gekozen voorstelling 2 extra tickets te bestellen voor jongeren (-26j)
  • voorrang bij het kiezen van je favoriete stoel
  • voorstellingen bijboeken in de loop van het seizoen aan vriendentarief met je vouchercode

Reserveren en betalen (Ticketverkoop via Ticketmatic)

1.         Online via www.cclanaken.be
2.         T +32 89 739 85
3.         Aan de balie van het Vrijetijdsinfopunt

Na online betaling ontvang je een e-mail met de link naar je e-ticket. Dit ticket met unieke QR-code breng je mee als toegangsbewijs. Je kan je e-ticket ook downloaden op je smartphone. Tickets moeten steeds binnen twee weken na ontvangst van reservatiebevestiging betaald zijn. Na deze termijn vervalt de reservatie en worden de tickets weer vrijgegeven.

Reserveringen voor 10 personen of meer én reserveringen voor rolstoelgebruikers gebeuren enkel per mail, telefonisch of via de balie.

UiTPAS met kansentarief
Inwoners van Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Lanaken met een laag inkomen kunnen voor € 1 een UiTPAS met kansentarief aankopen en genieten 80% korting bij deelname aan UiTPAS.-activiteiten zoals voorstellingen en cursussen. Zie verder UiTPAS Maasland.

Terugbetaling
Tickets worden niet terugbetaald. Enkel bij annuleringen door de organisatie of mits een geldig bewijs van overmacht (doktersbewijs).

Wachtlijsten
Bij uitverkochte voorstellingen wordt een wachtlijst aangelegd. Wij contacteren je indien er plaatsen vrijkomen.

Theatercheques
Iemand verrassen? Koop een theatercheque: deze hebben een waarde van 5 euro en zijn 2 jaar geldig. De cheque kan zowel online als aan de balie gebruikt worden om tickets te reserveren.

CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Inschrijven kan online en aan de balie van het Vrijetijdsinfopunt vanaf vrijdag 16 juni om 9u. Cursusgeld dient ten laatste 14 dagen na inschrijving betaald te worden. Zo niet zal de reservatie automatisch vervallen.

Terugbetaling van cursusgeld kan enkel mits geldig bewijs van overmacht. Indien het minimum aantal deelnemers niet bereikt wordt, bestaat de mogelijkheid dat de cursus niet doorgaat. Het cursusgeld wordt in dit geval steeds terugbetaald.