Prijzen en reducties

Prijzen en reducties

 • KASSA (opent 45 minuten voor de voorstelling)
 • VVK: korting van 1,50 euro of 1 euro (film)
 • -26 jaar: kortingen tot 50%
 • VRIEND van CC Lanaken: 3 euro korting op de kassaprijs bij minimum 3 voorstellingen
 • Lerarenkaart: 3 euro korting op kassaprijs voor de meeste voorstellingen
 • Groepen min. 10 personen: 3 euro korting op kassaprijs voor de meeste voorstellingen
 • UiTPAS-houder met kansentarief krijgt 80% korting op kassaprijs (zie UiT- PAS)

VRIEND VAN CC LANAKEN

Je kiest minimum 3 voorstellingen uit het aanbod met Vriendentarief en krijgt hiervoor 3 euro korting op de kassaprijs (films, familie, lezingen, voor- stellingen van derden en de verplaatste voorstellingen ‘The Chachas’ en ‘The Roy Orbison Story‘ zijn hierin niet opgenomen)

Als Vriend van CC Lanaken geniet je tal van voordelen:

 • voorrang bij start ticketverkoop
 • voorrang bij het kiezen van je favoriete stoel
 • voorrang bij het boeken van nieuwe voorstellingen

Als je in de loop van het seizoen nog extra voorstellingen wil boeken, kan   dit aan de Vriendenprijs. Je krijgt hiervoor via mail een code waarmee je ge- durende het volledige seizoen online tickets aan Vriendenprijs kan aankopen.
Reserveren en betalen (Ticketing via Ticketmatic)

 1.  T +32 89 739 85
 2. Aan de balie van het Vrijetijdsinfopunt

Na online betaling ontvang je een e-mail met de link naar je e-ticket. Dit ticket met unieke QR-code breng je mee als toegangsbewijs. Je kan je e-ticket ook downloaden op je smartphone. Tickets moeten steeds binnen twee weken na ontvangst van reservatiebevestiging betaald zijn. Na deze termijn vervalt de reservatie en worden de tickets weer vrijgegeven.

Reserveringen voor 10 personen of meer én reserveringen voor rolstoelge- bruikers gebeuren enkel per mail, telefonisch of via de balie.
Bij de meeste voorstellingen kan je zelf je plaats kiezen in de schouwburg behalve bij de avondfilm, de familievoorstelling en locatieprojecten (Museumkerk, Piano’s Maene & Helena’s Hof).

Lerarenkaart 

Indien je recht hebt op korting met lerarenkaart mag je ons een mail sturen naar cultuur@lanaken.be met hierin je gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum). 
Dan maken wij voor jou een vouchercode aan die je kan gebruiken voor je korting. Deze code kan je gewoon gebruiken via de ticketshop van onze website. 

Terugbetaling
Tickets worden niet terugbetaald. Enkel bij annuleringen door de organisatie of mits een geldig bewijs van overmacht (doktersbewijs).

Wachtlijsten
Bij uitverkochte voorstellingen wordt een wachtlijst aangelegd. Wij contacte- ren je indien er plaatsen vrijkomen.

Theatercheques
Iemand verrassen? Koop een theatercheque: deze hebben een waarde van  5 euro en zijn 2 jaar geldig. De cheque kan zowel online als aan de balie gebruikt worden om tickets te reserveren.