Yannick Bovy

A Swinging Christmas

Wanneer

  • vr 20 december 2024 om 20.15 uur

De Belgische crooner Yannick Bovy is de koning van de kerstnummers. Met zijn warme, fluwelen stem brengt Yannick iedereen in een oogopslag in de perfecte kerststemming.

De allermooiste kerstnummers komen uit the Great American Songbook, de muzikale speeltuin van de crooners. 'Let it snow', 'White Christmas', 'It's beginning to look a lot like Christmas' en 'Holly Jolly Christmas' zijn maar enkele van de klassiekers die Yannick op onnavolgbare manier vertolkt.

Yannick was afgelopen Kerstmis trouwens alom aanwezig in de tv- en radioprogramma's rond Kerstmis. 'The Rat Pack in concert' op Eén, een eigen kerstspecial op Pickx +, JOE Xmas met Sven en Anke, De Weekwatchers op Radio 2. Voor een ultiem kerstmoment was Yannick dé man om het mooiste eindejaarsrepertoire te vertolken.

Met 'A Swinging Christmas' brengt Yannick het warmste eindejaarsconcert van 2024 met een keur van vier topmuzikanten uit de crooner- en jazzwereld en een plejade van de grootste kerstklassiekers en het beste uit The Rat Pack.

Organisatie

Cultureel Centrum Lanaken
Aan de Engelse Hof 10 , 3620 Lanaken
Website
www.cclanaken.be

Categorieën

Dit is een UiTPAS activiteit.