Lukas Lelie

Kwestie van Smaak

Wanneer

  • vr 13 oktober 2023 om 20.15 uur

Lukas Lelie keert terug naar de cultuurcentra met een nieuwe stand-upshow. Daarin heeft hij het onder andere over zijn grote liefde, maar naast eten gaat het ook soms over zijn vriendin. Aan een sneltempo serveert Lelie oneliners en observaties in een show waar je evenveel van zal genieten als van een heerlijk bord grootkeuken-vol-au-vent. Al is dat natuurlijk een kwestie van smaak. Omdat Lukas niet graag alleen eet op tournee, neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act.

Over Lukas Lelie

Lukas Lelie stapte in oktober 2012 voor het eerst op een podium. In 2013 won hij zowel de Lunatic Comedy Award als de Culture Comedy Award en eind 2014 zelfs de Humo’s Comedy Cup. Hij ging mee op tournee als voorprogramma voor Steven Mahieu en in 2017 trok hij Vlaanderen rond met zijn eerste zaalshow ‘Ik doe mijn best’.
Naast comedy werkt Lukas zowel voor als achter de schermen vast mee aan ‘De Ideale Wereld’, duikt hij af en toe op als panellid in tv-programma’s, bijvoorbeeld als jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Zijn YouTube-reeks ‘Standaard Koekhandel’ heeft een grote fanbasis opgebouwd in de afgelopen seizoenen.

© Jef Boes

Organisatie

CC Lanaken
Aan de Engelse Hof 10 , 3620 Lanaken
Website
www.cclanaken.be

Categorieën

Dit is een UiTPAS activiteit.