UITVERKOCHT - Het Prethuis

De Padelburen

Wanneer

  • vr 23 februari 2024 om 20.15 uur

Godfried en Sonja De Backer wonen heerlijk landelijk. Hoewel dat “heerlijk” niet meer zo van toepassing is sinds er een padelveld is neergeplant naast hun woning. Vooral Godfried krijgt het danig op zijn zenuwen van het eeuwige getok op de rackets en de bijzonder luidruchtige spelers. Sonja kan die zorgen nog wegjodelen maar Godfried slaagt er niet in te leven met de padeloverlast. Het kan zo niet langer verder.

Ze schakelen Dimitri de Belder in een joviale immomakelaar, want verhuizen lijkt voor hen de enige optie. Maar hoe een huis te verkopen dat net naast een padelveld ligt? Tenzij een echte padelliefhebber er komt wonen natuurlijk. Barrie is zo iemand, verslaafd aan padel, net zoals zijn vriendin Rachel. Gaan zij overstag en kan Godfried zijn woning aan hen verslijten? Of is er toch nog een beter plan …?

Een actuele situatiekomedie met kleurrijke personages en hilarische toestanden. ‘De Padelburen’ verzekert het publiek een avond onvervalste pret! Zoals men stilaan gewoonis van Het Prethuis! ‘De Padelburen’ is geschreven door Jeroen Maes en kan rekenen op echte klassebakken in de cast.

Tekst                Jeroen Maes
Met                  Peter Bulckaen, Katja Retsin, Martine de Jager, Wim Stevens en Jeroen Maes

Organisatie

Cultureel Centrum Lanaken
Aan de Engelse Hof 10 , 3620 Lanaken
Website
www.cclanaken.be

Categorieën

Dit is een UiTPAS activiteit.