LAATSTE PLAATSEN - Fleetwood Mac Tribute

The Incredible Story

Wanneer

  • do 28 maart 2024 om 20.15 uur

De Nederlandse band The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het universum van de legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren. De Brits/Amerikaanse formatie kende talloze bezettings- en muzikale stijlveranderingen om uiteindelijk muziekgeschiedenis te schrijven met Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden.

Een daverende, bijna twee-uur-durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al meerdere seizoenen en bijna 100 voorstellingen lang met verve gespeeld door één van de beste live acts uit de Lage Landen.

Met

Max Horak                     lead guitar, vocals

Indra Salima                  vocals, guitars, keys

Nicolas Willem Schuit    vocals, guitars

Wies Peeters                  vocals

Gerben van Etten           keys, vocals

Vincent Moes                  bass, vocals

Tom van Sadelhoff          drums

Organisatie

Cultureel Centrum Lanaken
Aan de Engelse Hof 10 , 3620 Lanaken
Website
www.cclanaken.be

Categorieën

Dit is een UiTPAS activiteit.