Micheline Van Hautem en Brassband Smeermaas

Shaffy & Brass

Wanneer

  • za 6 mei 2023 om 20:15 uur

Na het succes van ‘Brel & Brass’ in 2017 is ‘Shaffy & Brass’ het nieuwe samenwerkingsproject van zangeres Micheline Van Hautem en Brassband ‘De Grensbewoners’ uit Smeer- maas onder leiding van dirigent Danny Aerden.

Ramses is ongetwijfeld één van de allergrootste Nederlandstalige liedjesmakers van de vorige eeuw. In ‘Shaffy & Brass’ wordt hij weer tot leven gebracht met de mooiste songs zoals ‘Laat me’, ‘We zullen doorgaan’, ‘Stil in Amsterdam’, ‘Pastorale’, ‘Sammy’ ...

Micheline is een Vlaamse zangeres die al jaren met veel succes het repertoire van onder meer grote chansonniers als Jacques Brel, Ramses Shaffy, Edith Piaf en Marlene Dietrich vertolkt. De Brassband is een enthousiaste groep muziek- liefhebbers die ernaar streeft op een zo hoog mogelijk niveau samen muziek te maken. De band neemt jaarlijks deel aan het Belgisch Brassband Kampioenschap en heeft zich hier inmiddels in de 1st section geclassificeerd. In 2017 en 2018 waren zij Cultureel Ambassadeur van de Gemeente Lanaken.

Voor de pauze speelt de Brassband een instrumentaal programma van 30 minuten. In het tweede deel brengt Micheline samen met de band de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore. Dat mag je niet missen!

Categorieën

Dit is een UiTPAS activiteit.

Contact